eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawosanepid, kuchnia › sanepid, kuchnia
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: grzeda <g...@g...pl>
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: sanepid, kuchnia
    Date: Sat, 17 Oct 2009 00:09:26 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 8
    Message-ID: <hbaqv1$led$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: host-87-99-9-89.lanet.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1255730978 21965 87.99.9.89 (16 Oct 2009 22:09:38 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 16 Oct 2009 22:09:38 +0000 (UTC)
    X-User: grz-eda
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.23 (Windows/20090812)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:611426
    [ ukryj nagłówki ]

    Jest sobie restauracja. Ma odebrana przez sanepid kuchnie. Z kuchni
    korzysta od godziny 9 do 22. Wlasciciel chcialby wynajowac kuchnie w
    godzinach 5-8 innemu podmiotowi, ktory przygotowywalby tam katering a
    pozniej rozwozilby to po swoich klientach. To jest realne? Jak to
    wyglada od strony prawnej? Nalezy zrobic drugi odbior czy jak?

    pozdr
    PG

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1