eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawopizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy › pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
  • Data: 2008-12-08 21:55:39
    Temat: pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
    Od: w...@a...pl (Wemif) szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Jest pizzeria, jedno pomieszczenie (ze 3*8m), na jednym koncu jest piec,
    stojj talerze ze skladnikami, obsluga robi pizze, w 1/3 jest lada,
    po drugiej stronie jest sala ze stolikami, przy nich ludzie siedzą
    i palą papierosy (w dużej ilości) a nie ma dobrej wentylacji.

    Czy taki smród papierosowy jest dozwolony dla pomieszczeń w których
    jest przygotowywane jedzenie na sprzedaż, czy może jakieś przypisy
    na to nie pozwalają?

    Nie zamierzam tam chodzić, ale pizzeria robi też pizzę i dowozi,
    większość klientów zapewne nie zdaje sobie sprawy, że składniki
    na ich pizzy przebywały w takim śmierdzącym klimacie.

    a.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1