eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawopizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy › pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.connecta.pl!not-for-mail
    From: w...@a...pl (Wemif)
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
    Date: Mon, 8 Dec 2008 21:55:39 +0000 (UTC)
    Organization: AMSNET.pl
    Lines: 15
    Message-ID: <ghk54r$7cf$1@jaszczomp.tahoe.pl>
    NNTP-Posting-Host: sec.amsnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: jaszczomp.tahoe.pl 1228773339 7567 195.64.174.10 (8 Dec 2008 21:55:39 GMT)
    X-Complaints-To: t...@c...pl
    NNTP-Posting-Date: Mon, 8 Dec 2008 21:55:39 +0000 (UTC)
    User-Agent: tin/1.9.2-20070201 ("Dalaruan") (UNIX) (Linux/2.6.24.2 (i686))
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:566733
    [ ukryj nagłówki ]

    Jest pizzeria, jedno pomieszczenie (ze 3*8m), na jednym koncu jest piec,
    stojj talerze ze skladnikami, obsluga robi pizze, w 1/3 jest lada,
    po drugiej stronie jest sala ze stolikami, przy nich ludzie siedzą
    i palą papierosy (w dużej ilości) a nie ma dobrej wentylacji.

    Czy taki smród papierosowy jest dozwolony dla pomieszczeń w których
    jest przygotowywane jedzenie na sprzedaż, czy może jakieś przypisy
    na to nie pozwalają?

    Nie zamierzam tam chodzić, ale pizzeria robi też pizzę i dowozi,
    większość klientów zapewne nie zdaje sobie sprawy, że składniki
    na ich pizzy przebywały w takim śmierdzącym klimacie.

    a.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1