eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawopizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy › Re: pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
  • Data: 2008-12-09 21:58:03
    Temat: Re: pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
    Od: " sok marchwiowy" <s...@W...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    w...@a...pl (Wemif) napisał(a):

    > Jest pizzeria, jedno pomieszczenie (ze 3*8m), na jednym koncu jest piec,
    > stojj talerze ze skladnikami, obsluga robi pizze, w 1/3 jest lada,
    > po drugiej stronie jest sala ze stolikami, przy nich ludzie siedzą
    > i palą papierosy (w dużej ilości) a nie ma dobrej wentylacji.
    >
    > Czy taki smród papierosowy jest dozwolony dla pomieszczeń w których
    > jest przygotowywane jedzenie na sprzedaż, czy może jakieś przypisy
    > na to nie pozwalają?
    >
    > Nie zamierzam tam chodzić, ale pizzeria robi też pizzę i dowozi,
    > większość klientów zapewne nie zdaje sobie sprawy, że składniki
    > na ich pizzy przebywały w takim śmierdzącym klimacie.
    >
    > a.
    >
    A w radio była audycja i się okazało że w wodociągach w wodzie do picia jakieś
    H2O jest. Gdzie to można zgłosić?

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1