eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawopizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy › Re: pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
  • Data: 2008-12-09 07:07:43
    Temat: Re: pizzeria - przygotowanie jedzenia a dym papierosowy
    Od: SOCAR <s...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 8 Dec 2008 21:55:39 +0000 (UTC), Wemif napisał(a):

    > Jest pizzeria, jedno pomieszczenie (ze 3*8m), na jednym koncu jest piec,
    > stojj talerze ze skladnikami, obsluga robi pizze, w 1/3 jest lada,
    > po drugiej stronie jest sala ze stolikami, przy nich ludzie siedzą
    > i palą papierosy (w dużej ilości) a nie ma dobrej wentylacji.
    >
    > Czy taki smród papierosowy jest dozwolony dla pomieszczeń w których
    > jest przygotowywane jedzenie na sprzedaż, czy może jakieś przypisy
    > na to nie pozwalają?
    >
    > Nie zamierzam tam chodzić, ale pizzeria robi też pizzę i dowozi,
    > większość klientów zapewne nie zdaje sobie sprawy, że składniki
    > na ich pizzy przebywały w takim śmierdzącym klimacie.
    >
    > a.

    A wiesz ile zarazków jest w samym powietrzu ? Poza tym prawie 70% to AZOT!
    --
    SOCAR

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1