eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoNiechciana korespondencja › Re: Niechciana korespondencja
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
    -for-mail
    From: "Baloo" <n...@o...eu>
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: Re: Niechciana korespondencja
    Date: Wed, 22 Jul 2009 13:07:39 +0200
    Organization: http://onet.pl
    Lines: 17
    Message-ID: <h46rul$c1h$1@news.onet.pl>
    References: <1...@b...poznan.pl> <h3vh38$o6p$1@inews.gazeta.pl>
    <h3vh83$e00$2@news.onet.pl> <h3vv3m$3im$1@inews.gazeta.pl>
    <h4000b$k61$1@news.onet.pl> <4...@n...home.net.pl>
    <4a655e5c$1@news.home.net.pl> <4a656d47$1@news.home.net.pl>
    <h442jp$g43$1@news.onet.pl> <4...@n...home.net.pl>
    <h44krf$4n9$1@news.onet.pl> <4a65ec4a$1@news.home.net.pl>
    <h44rll$lsa$1@news.onet.pl> <4a65ff71$1@news.home.net.pl>
    <h457eb$lct$1@news.onet.pl> <4a66c367$1@news.home.net.pl>
    <h46gvs$98g$1@news.onet.pl> <4a66e284$1@news.home.net.pl>
    NNTP-Posting-Host: host-81-190-65-126.gdynia.mm.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.onet.pl 1248260885 12337 81.190.65.126 (22 Jul 2009 11:08:05 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Wed, 22 Jul 2009 11:08:05 +0000 (UTC)
    In-Reply-To: <4a66e284$1@news.home.net.pl>
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6001.18000
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6001.18049
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:600404
    [ ukryj nagłówki ]

    "Big Jack" <a...@b...zz> napisał

    > To jest _tylko_ Twoja opinia.

    Nie, to są fakty. Powtórzę - spytaj pierwszego lepszego technologa żywności
    (ja mam w bardzo bliskiej rodzinie, więc nie muszę za daleko szukać ;-), a
    powie Ci to samo. Możesz też zadzwonić na party-line np. do Tymbarka i
    spytać się, czy kiedyś faktycznie nie dodawali cukru do soków
    porzeczkowych.

    > Tak czy owak, sok był inny, a nektar jest inny. Kwestia smaku, czy też
    > upodobań co komu smakuje.

    No i tutaj możemy podpisać protokół rozbieżności.
    Jednak bulwersowało Cię, że Unia kazała cukier sypać, a ja Ci tłumaczę, że
    ten cukier zawsze sypano.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1