eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoPrzychodze do sklepu - karta drozej › Re: Przychodze do sklepu - karta drozej
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.straub-
    nv.de!feeder.news-service.com!border-2.ams.xsnews.nl!feed.xsnews.nl!border-1.am
    s.xsnews.nl!feeder1.cambriumusenet.nl!feed.tweaknews.nl!209.197.12.242.MISMATCH
    !nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.ne
    ws.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for
    -mail
    Date: Sat, 15 May 2010 10:49:27 +0200
    From: mvoicem <m...@g...com>
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.23 (X11/20090817)
    MIME-Version: 1.0
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: Re: Przychodze do sklepu - karta drozej
    References: <hshu0t$b6n$1@mx1.internetia.pl> <hshu1u$2t5$3@inews.gazeta.pl>
    <hsi0rf$nen$1@mx1.internetia.pl> <hsiar6$79q$1@inews.gazeta.pl>
    <4...@p...fixed> <hsirkl$tij$2@news.onet.pl>
    <hsitrq$6n8$1@news.onet.pl> <hsivml$c9i$1@news.onet.pl>
    <hsj05h$e3t$1@news.onet.pl> <hsj0el$esh$1@news.onet.pl>
    <hsj0mk$e3t$5@news.onet.pl> <hsj0ud$dik$1@news.onet.pl>
    <hslm7c$6a0$1@news.onet.pl> <hslmh3$6ul$1@news.onet.pl>
    In-Reply-To: <hslmh3$6ul$1@news.onet.pl>
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Lines: 18
    Message-ID: <4bee6013$0$2582$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 83.9.70.137
    X-Trace: 1273913363 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 2582 83.9.70.137:39449
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:639482
    [ ukryj nagłówki ]

    (15.05.2010 10:37), Przemysław Adam Śmiejek wrote:
    > W dniu 2010-05-15 10:32, moje_przedmioty pisze:
    >>> W kiepskich knajpach zapewne (powiem wi?cej s? to drogie knajpy, a
    >>> dodatkowo w niekt?rych sosy/zupy masz robione z proszku, ale pominmy to).
    >>> W dobrych restauracjach, je?li przychodzi si? wi?ksz? ekip? dostaje si?
    >>> cz?sto rabat, a i jedzenie lepsze.
    >>>
    >> Jak przychodzi wi?cej osob i dostaje za to lepsze jedzenie to dopiero jest
    >> g?wnaina restauracja
    >
    > Raczej normalna... Jak kucharz ma gotować dużo na raz, to może się
    > postarać. A jak zamawiasz pół kotleta, to odgrzeje ci coś co miał i już.
    >
    Przede wszystkim dobra restauracja ma w karcie kilka potraw na krzyż,
    oraz duże obłożenie. Więc nie ma znaczenia czy zamawiasz pół kotleta czy
    15, skoro i tak kucharz w pocie czoła tłucze te same kotlety :).

    p. m.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1