-
1. Data: 2006-05-07 22:26:54
Temat: produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym
Od: "Malina" <m...@C...pl>
Witam,
jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane
potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o
wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach
owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)?
Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to
bedzie wystarczajace?
Z powazaniem,
Jacek >kecajs<
-
2. Data: 2006-05-10 13:42:39
Temat: Re: produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym
Od: stern <s...@0...pl>
Malina napisał(a):
> Witam,
> jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane
> potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o
> wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach
> owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)?
> Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to
> bedzie wystarczajace?
tzn. mam Ci wymienić wszystkie wymogi?
jeśli tak się zabierasz za spożywkę, to od razu daj sobie spokój. ;)