eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoMała gastronomia - jak zacząć? › Mała gastronomia - jak zacząć?
  • Data: 2003-05-26 17:01:47
    Temat: Mała gastronomia - jak zacząć?
    Od: Nowy<n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Witajcie.


    Prosze o porady dla "lajkonika" ;)


    Co jest potrzebne do otwarcia tzn. malej gastronomii , konkretnie
    chodzi o taka "obwozna" sezonowa, nie na stale - zeby obsluzyc
    kilka(nascie) imprez , kielbaski z grilla i te sprawy, bez zadnego
    zaplecza, a "z samochodu".


    Co jest potrzebne do tego, zgoda sanepidu, badania, ale gdzie co i jak
    to uzyskac(jesli sprzedaje "z samochodu")? Dalej zarejestrowanie
    dzialanosci gospodarczej, tylko jako co? Jesli teren wydzierzawiam od
    wlasciciela, czy potrzebne jeszcze jakies zezwolenie akurat na dane
    miejsce? Co jeszcze potrzebne? Jak pokręciłem to mnie naprostujcie ;)


    Z gory dzieki za rady.




    --
    Wysłano z serwisu Usenet na stronach PomocPrawna.INFO
    -> http://usenet.pomocprawna.info

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1