Monitor Polski z 1966 r. Nr 020, poz. 112
Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 28 kwietnia 1966 r. w sprawie norm ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego podczas zamrażania i przechowywania w chłodniach przyzakładowych zakładów przemysłu mięsnego oraz wydawania z tych chłodni.
- Organ wydający MIN. PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO I SKUPU
- Status aktu prawnego nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna
- Data wydania 1966-04-28
- Data wejścia w życie 1966-06-01
- Data obowiązywania 1966-06-01
- Treść
Monitor Polski - rok 1966, nr 020 - wszystkie pozycje
Monitor Polski z 1966 r. Nr 020, poz. 113
Zarządzenie Przewodniczącego Głównego Komitetu Kultury Fizycznej i Turystyki z dnia 12 kwietnia 1966 r. zmieniające zarządzenie w sprawie utworzenia wydziałów i katedr w Akademii Wychowania Fizycznego im. gen. broni Karola Świerczewskiego w Warszawie i w Wyższych Szkołach Wychowania Fizycznego w Krakowie, Poznaniu i Wrocławiu.Monitor Polski z 1966 r. Nr 020, poz. 112
Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 28 kwietnia 1966 r. w sprawie norm ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego podczas zamrażania i przechowywania w chłodniach przyzakładowych zakładów przemysłu mięsnego oraz wydawania z tych chłodni.Monitor Polski z 1966 r. Nr 020, poz. 111
Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 26 kwietnia 1966 r. zmieniające zarządzenie w sprawie branżowych warunków dostaw warzyw i owoców świeżych, ziemniaków wczesnych oraz ogórków kwaszonych i kapusty kwaszonej.Monitor Polski z 1966 r. Nr 020, poz. 110
Zarządzenie Ministra Gospodarki Komunalnej oraz Przewodniczącego Głównego Komitetu Kultury Fizycznej i Turystyki z dnia 16 kwietnia 1966 r. w sprawie określenia rodzajów oraz kategorii hoteli i innych zakładów noclegowych.Monitor Polski z 1966 r. Nr 020, poz. 109
Zarządzenie nr 35 Prezesa Rady Ministrów z dnia 28 kwietnia 1966 r. w sprawie ustalenia i ogłoszenia statutu stowarzyszenia "Polski Czerwony Krzyż".