Dziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 179
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności
- Organ wydający MIN. ZDROWIA
- Status aktu prawnego nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna
- Data ogłoszenia 2003-02-10
- Data wydania 2002-12-19
- Data wejścia w życie 2003-02-25
- Data obowiązywania 2003-02-25
- Treść
Dziennik Ustaw - rok 2003, nr 021 - wszystkie pozycje
Dziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 186
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 23 grudnia 2002 r. w sprawie przeprowadzenia urzędowej kontroli żywnościDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 185
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 grudnia 2002 r. w sprawie trybu przeprowadzania kontroli przez inspektora farmaceutycznegoDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 184
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 grudnia 2002 r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących badań klinicznych wyrobów medycznychDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 183
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 grudnia 2002 r. w sprawie badań klinicznych wyrobów medycznychDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 182
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań higienicznych i sanitarnych obowiązujących w handlu obwoźnym środkami spożywczymi oraz wykazu artykułów, które nie mogą być wprowadzane do obrotu w handlu obwoźnymDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 181
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 grudnia 2002 r. w sprawie postępowania z produktami leczniczymi podrobionymi, zepsutymi, sfałszowanymi lub którym upłynął termin ważności, zawierającymi środki odurzające, substancje psychotropowe i prekursory grupy I-RDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 180
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 grudnia 2002 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracyDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 179
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywnościDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 178
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych albo artykułów spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcyDziennik Ustaw z 2003 r. Nr 021, poz. 177
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości środków chemicznych stosowanych przy uprawie, ochronie, przechowywaniu i przewozie roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchni bez szkody dla zdrowia lub życia człowieka