eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrawoGrupypl.soc.prawoczy w barze trzeba trzymać się jakis przepsiów kulinarnych? › czy w barze trzeba trzymać się jakis przepsiów kulinarnych?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net!
    news2.arglkargh.de!news.osn.de!diablo1.news.osn.de!newsfeed.freenet.de!feeder.n
    ews-service.com!postnews.google.com!m1g2000vbi.googlegroups.com!not-for-mail
    From: kapuśniak z kapusty <k...@g...com>
    Newsgroups: pl.soc.prawo
    Subject: czy w barze trzeba trzymać się jakis przepsiów kulinarnych?
    Date: Mon, 26 Oct 2009 02:23:05 -0700 (PDT)
    Organization: http://groups.google.com
    Lines: 11
    Message-ID: <8...@m...googlegroups.com>
    NNTP-Posting-Host: 212.2.99.205
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Trace: posting.google.com 1256548985 6976 127.0.0.1 (26 Oct 2009 09:23:05 GMT)
    X-Complaints-To: g...@g...com
    NNTP-Posting-Date: Mon, 26 Oct 2009 09:23:05 +0000 (UTC)
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: m1g2000vbi.googlegroups.com; posting-host=212.2.99.205;
    posting-account=67kdbwoAAAAYBlNiDIxHwNjNIOMxm_L9
    User-Agent: G2/1.0
    X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0;
    GTB6; .NET CLR 2.0.50727),gzip(gfe),gzip(gfe)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo:612991
    [ ukryj nagłówki ]

    co innego sanitarne, ppoz i inne takie, ale jak ktoś przyjdzie i mówi
    że to nie jest przysłowiowy kapuśniak bo nie ma skwarek to może to
    reklmowac?
    widomo w barze się robi na chudo bo tanio i zdrowo, ale często się
    skarzą że sałatka ma za duzo ziemniaków, mleko za bardzo rozcieńczone,
    itd.
    nie chca niech nie prychodzą, jeden postraszył, że sprzedajemy gówno w
    cenie frytek,

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1